Tyttöjen syysloman leiripäivä Someron jäähallilla torstaina 19.10.2023

Aloitamme klo 9:30 ja lopetamme klo 15:30

Kaikki tytöt ja naiset mukaan! Leiripäivän hinta 20€ per osallistuja (sisältää lounaan, välipalan ja jäävuorot). Tapahtuma ei tarjoa vakuutusta.

Päivän aikana kaksi jäävuoroa, lounasta ja välipalaa, sekä jumppaa ja askartelua. Vietetään rento ja toimelias päivä naisten ja tyttöjen kesken Someron jäähallilla. Tervetuloa mukaan!

Lomake sulkeutuu 31.03.2024 12.00
 Paikkoja 40

Kerho on tarkoitettu kaikenikäisille tytöille eikä aikaisempaa kokemusta tarvita, ilmoittaudu ja tule kokeilemaan mukaan! Kokeilemaan saa tulla ilmaiseksi. Kerho kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa ja järjestämme myös muuta toimintaa tytöille kauden aikana, kuten leiripäiviä, ystävyysotteluita ja pelitällejä.

Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa torstaisin klo 18:25-19:25.

Osallistumismaksu syyskauden osalta 70€, joka sisältää harjoitusjäät sekä seuran jäsenmaksun.

Ilmoittautuneille lähetämme lisää tietoa ja ohjeita.

Jäähallilla on tytöille lainaksi varusteita sekä pelipaidat, mutta oma maila, ristikollinen kypärä ja luistimet vähintään oltava mukana, hanskat oltava kädessä (pelihanskat tai muut). Pelaamme erilaisia pelejä, leikimme luisteluleikkejä- ja pelejä, paljon luistelemme ja opettelemme jääkiekon perustaitoja - eli nautimme jäästä yhdessä tyttöjen kesken.

Kaikki innokkaat tytöt mukaan jäälle luistelemaan ja pelaamaan! Varusteita voidaan lainata - rohkeasti mukaan ja pyydä apua! Myös ohjaajia kaivataan aina mukaan, aikuiset rohkeasti mukaan jäälle.

TYTÖT ON HOKIA!

Someron Pallon Juniorit