Easy hockey - jääkiekkokerho

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa ja mukaan halutaan saada kaikki, jotka haluavat ensisijaisesti pelata jääkiekkoa harrastusmielessä perinteisen sarja- ja joukketoiminnan ulkopuolella. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta se ei ole missään tapauksessa pakollista. Kerhoon on helppo tulla mukaan, aina saa tulla ensin kokeilemaan. Ja kerhon kautta on mahdollisuuksia liittyä myös seuran muuhun joukkuetoimintaan.

Kerho on tarkoitettu ensisijaisesti 2006-2013 syntyneille tytöille ja pojille, mutta nuorempiakin voidaan ottaa mukaan, jos luistelutaidot ja koko sallii - kysy rohkeasti lisää.

Varusteiksi tarvitset vähintään ristikollisen kypärän, luistimet, kaulasuojan sekä oman mailan, halutessasi voit laittaa enemmänkin varusteita. Taklaaminen ja lämärit pelatessa kielletty, turvallisuuden vuoksi. Jäähallilla on paljon käytettyjä varusteita, joita voimme antaa käyttöön, kysy rohkeasti.

Osallistumismaksu syyskauden osalta 70€, joka sisältää Jääkiekkoliiton vakuutuksellisen pelipassin, harjoitusjäät sekä seuran jäsenmaksun.

Jäähallilla mahdollisuus säilyttää varusteita omassa lukitussa varastossa - ei tarvitse kuljettaa edestakaisin kodin ja hallin välillä.

Kerhon vastaavana toimii Maija Laine, kerho etsii ohjaajia mukaan toimintaan - OTA YHTEYTTÄ!

Harjoitukset toteutetaan pääasiassa pelinä - koko kentän tai pienaluepeliä pelataan noin 70-100% kokonaisajasta. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta.

Tervetuloa mukaan!Someron Pallon Juniorit

Hämeen Härkätie 201

31400 Somero

www.sopajuniorit.com

Y-tunnus: 1468999-6